Vermatan werkt met een klein team in Rotterdam.

Wij bestaan sinds 2016. In de leukste, innovatiefste stad van Nederland.

Wie wij zijn.

Een kleine groep professionals die elke dag kijken wat er beter kan aan jouw bedrijf, en je helpt dit beter te maken. Dat is kortgezegd waar Vermatan voor staat. Met een klein team van specialisten werken we dag en nacht aan de bereikbaarheid en uitstraling van honderden bedrijven en conumenten.

We durven gek te doen, niet mee te gaan met "the flow". We zijn eigenzinnig met ons werk, en dat maakt ons uniek.

Wat wij doen.

Wat wij doen is eigenlijk vrij simpel: werken. We bieden diensten die voor elke startende, maar ook voor de grote ondernemer, erg handig zijn. We zorgen dat je uniek bent. Dat je je in huisstijl, website en imago kunt onderscheiden. Zo ingewikkeld is het niet. Wij passen ons compleet aan aan hoe jij het wilt. En alles wat wij doen, doen we met liefde en plezier. Dat is ook wat we willen dat je bij ons ervaart.

Hoe wij dat doen.

Een makkie! We kijken hoe een product zich aansluit bij een bedrijf als dat van jou. We testen het eerst zelf, om te zien of er geen gebreken zijn. Want ja, daar hebben we zelf ook een ongelofelijke hekel aan. Wij willen er zeker van zijn, dat wat wij jou bieden, ook écht de moeite waard is. Je moet de Vermatan-energie ervaren wanneer je onze producten gebruikt. De drive om jouw bedrijf nog beter te maken, met de beste technologie van dit moment. Vermatan werkt met verschillende partners samen om jou die kwaliteit te bieden.

Hoe belangrijk vinden wij onze klanten?

Heel erg belangijk. Klanten hebben bij ons de allerhoogste prioriteit. Als onze klanten tevreden zijn, dan zijn wij dat ook. Ben je benieuwd naar onze cultuur en wil je 'm eens bij ons komen ervaren? Dan zitten we voor je klaar! Op de directeursstoel zitten is ook zeker een mogelijkheid! Maar.. alleen als jíj daar blij van wordt!